Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Qui som?

Anna Love

Sexòloga. Articulista del fanzín “La Lloca”. Divorciada practicant. Consumidora compulsiva de teatre, cinema , plataformes i TV.
La seva secció rescatarà actrius oblidades, posarà en valor les males actrius però millors persones, divagarà sobre les estrelles d’avui i de sempre… ACTRIUS en definitiva. “No cal adjectivar-les sinó visibilitzar-les. A totes elles. Els ho debem” ens diu l’Anna per nota de veu quan li demanem que ens parli de com serà la seva secció.

Jacqueline de Tortosà

Artista de renom internacional que ha actuat als teatres més importants del món. Tota una senyora vinguda a menys. Els records són l’únic que li queda. Com sempre diu “Cal viatjar, però cal saber tornar”, i aquí està, de tornada de tot, a la seva odiada i estimada ciutat de Tortosà, des d’on ens parlarà de les seves obsessions: David Vilaseca i la cultura catalana gai.

Manoli León Segura

Cabaretera rinerenca, víuda de les Absentes i Antiherois i futura directora de la televisió nacional catalana. Actualment, es troba retirada en una masoveria des d’on enyora l’època daurada del cuplet i del cinema català refugiada en la seva pròpia follia.

A %d bloguers els agrada això: